Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Πατρόν για κουτάκια και είδη για πάρτυ (Paper box templates and party supplies)

Γειά σας!!!!

Μιας και μπήκε ο χειμώνας και πλησιάζουν γιορτές  και γενέθλια μπόλικα είπα σήμερα να σας δώσω μερικά πατρόν για κουτάκια και διάφορα πραγματάκια για πάρτυ.

Τα πατρόν είναι φτιαγμένα για εκτύπωση σε σελίδα Α4. Όπου είναι διακεκομένη γραμμή τσακίζετε και όπου είναι συμπαγής γραμμή κόβετε. Τα περισσότερα σας τα δίνω κενά για να προσθέσετε ότι σχεδιάκι θέλετε εσείς ανάλογα με τα γούστα των ζουζουνιών σας.

Πρώτα σας δίνω το πατρόν για ένα χωνάκι πυραμίδα με χερούλι το οποίο το είχα φτιαξει στη βάπτιση του γιόκα μου και το είχα γεμίσει με καραμέλες.

 
 

Άλλο ένα κουτάκι πυραμίδα για να το γεμίσετε με καραμελίτσες κι αυτό.



Δείτε και το βιντεάκι πως θα το συναρμολογήσετε.

#ΤΙΡ Τις τρυπούλες μπορείτε να τις ανοίξετε με περφορατέρ που έχει μια τρυπούλα, αλλά αν δεν έχετε τετοιο πραγματάκι μπορείτε να χώσετε τη μύτη από ένα στυλό προσεκτικά και να το τρυπήσετε.
 
 
Τί λέτε τώρα και για μια σοκολατίτσα στολισμένη στα γούστα σας; Είναι σούπερ δωράκι για πάρτυ ή και βάπτιση.
 

Εγώ τις είχα κάνει με χαρτί περιτυλίγματος και  από πάνω πρόσθεσα το χαρτάκι με το όνομα του μικρού μου. Μπορείτε να βάλετε ότι σχεδιάκι θέλετε στο μεγάλο πατρόν και να το τυπώσετε χωρίς να χρησιμοποιείσετε το μικρό πατρόν ή και να βάλετε μόνο το μικρό πατρόν απευθείας πάνω στην αρχική συσκευασία της σοκολάτας.
 
#ΤΙΡ Αν γυμνώσετε τη σοκολάτα από την αρχική της συσκευασία τυλίξτε με αλουμινόχαρτο πριν βάλετε το χαρτί περιτυλίγματος.
 
#ΤΙΡ Μην κολήσετε με κόλλα αλλά προτιμήστε ταινία διπλής όψης γιατί δεν θέλουμε οι σοκολατίτσες να μυρίσουν με τα χημικά της κόλλας
 

 
 
Μεγάλο πατρόν που καλύπτει όλη τη σοκολάτα
 

    
 
Μικρά πατρόν που μπαίνουν πάνω από το μεγάλο πατρόν ή την original συσκευασία της σοκολάτας.


Τέλος αν θέλετε τις σοκολάτες σας ή τα δωράκια να τα βάλετε σε σακουλάκια μπορείτε να κλείσετε με αυτήν την όμορφη ετικετούλα που μπορείτε να την φτιάξετε στο θέμα του πάρτυ σας. Απλά τυπώστε τσακίστε στη μέση και πιάστε με συρραπτικό σε 2 ή 3 σημεία. Τόσο απλά! Σακουλάκια μπορείτε να βρείτε σε κατάστημα με υλικά συσκευασίας. Εγώ τις αγοράζω  με το κιλό.


Για να σώσετε τα πατρόν στον υπολογιστή σας απλά κάντε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα που θέλετε και Αποθήκευση εικόνας.

Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα τα παραπάνω.

Στο  μέλλον θα ετοιμάσω κι άλλα πατρόν και περισσότερες ιδέες για τα πάρτυ σας!

Ματς Μουτς

Δήμητρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: